BLLOQE

BLLOQE 25X50X20

BLLOQE 25X50X20

BLLOQE 12X50X20

Duke punuar nga Vermoshi në Konispol, ne ofrojmë projekte në mbarë vendin dhe ndërkombëtarisht, duke aplikuar ekspertizë teknike të rreptë me pozitivitet dhe entuziazëm për të sjellë ide në realitet.