BORDURA

BORDURA 100x15x25

BORDURA 100x15x25

BORDURA 100x7x21

BORDURA 100X35X20

BORDURA 100x7x21

BORDURA 100X35X20

Duke punuar nga Vermoshi në Konispol, ne ofrojmë projekte në mbarë vendin dhe ndërkombëtarisht, duke aplikuar ekspertizë teknike të rreptë me pozitivitet dhe entuziazëm për të sjellë ide në realitet.