PLLAKA TROTUARI

PLLAKA TROTUARI gjashtekendesh

Ngjyra te disponueshme:

blu,  kuqe

PLLAKA TROTUARI 20X10x6

Ngjyra te disponueshme:

blu,  kuqe

PLLAKA TROTUARI 13x13x6

Ngjyra te disponueshme:

blu,  gri

PLLAKA TROTUARI dopio Ti

Ngjyra te disponueshme:

blu,  kuqe

PLLAKA TROTUARI 20X10x6

Ngjyra te disponueshme:

blu,  gri

Duke punuar nga Vermoshi në Konispol, ne ofrojmë projekte në mbarë vendin dhe ndërkombëtarisht, duke aplikuar ekspertizë teknike të rreptë me pozitivitet dhe entuziazëm për të sjellë ide në realitet.