TUBA & PUSETA

DIAMETER 200 mm
DIAMETER 250 mm
DIAMETER 300 mm
DIAMETER 400 mm

DIAMETER 300 mm
DIAMETER 400 mm
DIAMETER 500 mm
DIAMETER 600 mm
DIAMETER 800 mm

DIAMETER 500 mm
DIAMETER 600 mm
DIAMETER 800 mm
DIAMETER 1000 mm

DIAMETER 1000 mm
DIAMETER 1200 mm
DIAMETER 1500 mm
DIAMETER 1800 mm

PUSETA 40X40X50
PUSETA 40X50X60
PUSETA 60X60X70
PUSETA 80X100
PUSETA 100X100

Duke punuar nga Vermoshi në Konispol, ne ofrojmë projekte në mbarë vendin dhe ndërkombëtarisht, duke aplikuar ekspertizë teknike të rreptë me pozitivitet dhe entuziazëm për të sjellë ide në realitet.