Rikonstruksion i Rrugës Kla & Xhu

2017

Shërbimet Punë Publike
Investitor Bashkia Kavajë
Vendnodhja Kavajë, Shqipëri

Projekti perfshin rikonstruksionin e Rrugës Kla & Xhu Shëtitore në Qëndër Golem.

“Vëllezërit Hysa” i dedikohet tërësisht sigurimit të infrastrukturës dhe ndërtimit të ndërtesave për botën e së nesërmes.
Ne kombinojmë plane kreative, projektimin dhe ndërtime inovative me teknikat inxhinerike më të përshtatshme.
Punojmë në mënyrë të qëndrueshme për të ruajtur energjinë, mbrojmë mjedisin dhe ndërtojmë komunitete.

Ne duhet të bëjmë më të mirën që mundemi me ato që kemi.

Agron Hysa, CEO

Duke punuar nga Vermoshi ne Konispol, ne ofrojmë projekte në mbarë vendin dhe ndërkombëtarisht, duke aplikuar ekspertizë teknike të rreptë me pozitivitet dhe entuziazëm për të sjellë ide në realitet.